Säilitada temperatuuril: -18°C
Pärast sulatamist uuesti mitte külmutada! Enne tarvitamist kuumtöödelda!
Säilitada temperatuuril: -18°C
Pärast sulatamist uuesti mitte külmutada! Enne tarvitamist kuumtöödelda!
Arvustuse lisamiseks logi sisse.
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe d'oignon rouge" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 7.60.- "Sprattus sprattus balticus" Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°c kuni 4°c |
Kilo hind 19.90.- "Anarhiachas lupus" Päritolu: FAO 27 V a Island Püügivahend: käsiõnged ja ritvõnged (mehhaaniseeritud) Jahutatud tooteid säiltidada temp: 0° kuni 4°c |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 35.60.- "Anguilla anguilla" Päritolu: Eesti Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
MUUD KALATOOTED
Marineeritud heeringafilee tükid “Viking Matjes CLASSIC” 500g
Kilo hind 13.80.- "Clupea harengus harengus" Püügipiirkond: Atlandi ookeani kirdeosa (FAO 27), Norra meri, Kattegat Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
Kilo hind 33.90.- "Salmo salar" Päritolu: FAO 27 Atlandi ookeani põhjaosa. Fääri saared GMO ja antibiootikumi vaba Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe de cassis" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe de fruit de la passion" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
Block "teade" not found
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.