Säilitada temperatuuril: -18°C
Pärast sulatamist uuesti mitte külmutada! Enne tarvitamist kuumtöödelda!
Vahesumma: €7.90
Vahesumma: €7.90
Säilitada temperatuuril: -18°C
Pärast sulatamist uuesti mitte külmutada! Enne tarvitamist kuumtöödelda!
Arvustuse lisamiseks logi sisse.
Kilo hind 15.80.- "Leuciscus idus" Püügipiirkond: FAO 27 III d Läänemeri; Eesti. Püügivahend: FPO, GNS. Toodetud: Eestis Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
Kilo hind 13.00.- "Leuciscus idus" Püügipiirkond: FAO 27 III d Läänemeri; Eesti. Püügivahend: FPO, GNS. Toodetud: Eestis Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni +4°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 13.- "Clupea harengus membras" Püügipiirkond: FAO 27 III d Läänemeri; Eesti. Püügivahend: OTM Toodetud: Eestis Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni +4°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 32.32- "Anguilla anguilla" Päritolu: Eesti Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 7.90.- "Salmo salar" Norra vesiviljelustoode Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 4°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 15.80.- "Leuciscus idus" Püügipiirkond: FAO 27 III d Läänemeri; Eesti. Püügivahend: FPO, GNS. Toodetud: Eestis Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe de cassis" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
UUED TOOTED
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre à la pulpe de Citron" Prantsusmaa Säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
Block "teade" not found
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.