Ideaalne puljongiks mida kasuta supi valmistamiseks. Lõhe supikogust saab teha ka kraapliha, millest on võimalik teha siis soolalõhe, kotlette, kasutada pastade ja suppide sees. Lase fantaasial lennata.
Ole esimene, kes hindab toodet “Lõhe supikogu kg – jahutatud” Tühista vastus
Arvustuse lisamiseks logi sisse.
Seotud tooted
MUUD KALATOOTED
Marineeritud heeringafilee tükid “Viking Matjes CLASSIC” 500g
€6.90
Kilo hind 13.80.- "Clupea harengus harengus" Püügipiirkond: Atlandi ookeani kirdeosa (FAO 27), Norra meri, Kattegat Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
MUUD KALATOOTED
€23.90
Kilo hind 59.75- "Clupea harengus" Rootsi Jahutatud tooteid säiltidada temp: +4 kuni 6°C |
SOODUSPAKKUMINE
MUUD KALATOOTED
€4.90
Kilo hind 9.80.- "Clupea harengus" Päritolu: FAO 27; Atlandi ookean Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 6°C |
UUED TOOTED
€3.00
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre de vin blanc a l'ancienne" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 7°C |
KALAFILEED
€8.50
Kilo hind 85.00.- "Anguilla anguilla" Päritolu: Rootsi vesiviljelustoode Külmutatud tooteid säilitada temp: -18°C |
MUUD KALATOOTED
€6.90
Kilo hind 13.80.- "Clupea harengus harengus" Püügipiirkond: Atlandi ookeani kirdeosa (FAO 27), Norra meri, Kattegat Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 6°C |
SUPIKOGUD
€2.90
Kilo hind 2.90.- “Gadus morhua” Päritolu: FAO 21 Püügivahend: OTB Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
Hinnanguga 5.00 / 5
€6.40
Kilo hind 14.90.- "Salmo salar" Päritolu: Norra vesiviljelustoode Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 5°C |
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.