Koostisosad: Tursamaks 98%, sool
Parim enne: vaata purgilt
Koostisosad: Tursamaks 98%, sool
Parim enne: vaata purgilt
Arvustuse lisamiseks logi sisse.
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 7.90.- "Salmo salar" Norra vesiviljelustoode Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 4°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 6.90.- "Perca fluviatilis" Päritolu: FAO 27 IIID Läänemeri Püügivahend: FPO/GNS Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 32.30- "Anguilla anguilla" Päritolu: Eesti Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 49.75- "Clupea harengus" Rootsi Jahutatud tooteid säiltidada temp: +4 kuni 6°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 11.80.- "Clupea harengus" Päritolu: FAO 27; Atlandi ookean Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 6°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 11.80.- "tinca tinca" FAO 27 III D Läänemeri, Saaremaa. Püügivahend: FPO Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni +7°C |
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe d'oignon rouge" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
SUPIKOGUD
Kilo hind 3.90.- “Salmo salar” Päritolu: Norra vesiviljelustoode Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
Block "teade" not found
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.