Ideaalne puljongiks mida kasuta supi valmistamiseks. Lõhe supikogust saab teha ka kraapliha, millest on võimalik teha siis soolalõhe, kotlette, kasutada pastade ja suppide sees. Lase fantaasial lennata.
Ole esimene, kes hindab toodet “Lõhe supikogu kg – jahutatud” Tühista vastus
Arvustuse lisamiseks logi sisse.
Seotud tooted
UUED TOOTED
€3.00
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre à la pulpe de Citron" Prantsusmaa Säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
€5.00
Kilo hind 21,74.- "Leuciscus idus" Püügipiirkond: FAO 27 III d Läänemeri; Eesti. Püügivahend: FPO, GNS. Toodetud: Eestis Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
UUED TOOTED
€3.00
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre de vin à l’Ancienne" Prantsusmaa Säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
MUUD KALATOOTED
Hinnanguga 5 / 5
€26.90
Kilo hind 67.25.- "Clupea harengus" Rootsi Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: +4 kuni 6°C |
MUUD KALATOOTED
€6.90
Kilo hind 13.80.- "Clupea harengus harengus" Püügipiirkond: Atlandi ookeani kirdeosa (FAO 27), Norra meri, Kattegat Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
MUUD KALATOOTED
€6.90
Kilo hind 13.80.- "Clupea harengus harengus" Püügipiirkond: Atlandi ookeani kirdeosa (FAO 27), Norra meri, Kattegat Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 6°C |
MUUD KALATOOTED
€14.90
Kilo hind 37.25- "Anguilla anguilla" Toodetud Eestis Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
MUUD KALATOOTED
€5.00
Kilo hind 16,67.- "Clupea harengus membras" Püügipiirkond: FAO 27 III d Läänemeri; Eesti. Püügivahend: OTM Toodetud: Eestis Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni +4°C |
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.