Netokaal: 1,5kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
Netokaal: 1,5kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
UUED TOOTED
Kilo hind 9.90.- "Clupea harengus membras" FAO 27 IIID, Läänemeri Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 5°C |
Kilo hind: 18.90.- "Ocotpus Vulgaris" Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa |
MUUD KALATOOTED
Liitri hind neto 199.- Päritolu: FAO 41 Argentiina Säilitada temperatuuril: 5°C - 7°C kuivas kohas. |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 67.25.- "Clupea harengus" Rootsi Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: +4 kuni 6°C |
Kilo hind bruto: 12.90.- "Litopenaeus vannamei" Päritolu: Vietnami vesiviljelustoode Külmutatud tooteid säilitada: -18c |
Kilo hind: 11.90.- "Dosidius gigas" Päritolu: Hispaania Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 49.75- "Clupea harengus" Rootsi Jahutatud tooteid säiltidada temp: +4 kuni 6°C |
Kilo hind 15.80.- "Leuciscus idus" Püügipiirkond: FAO 27 III d Läänemeri; Eesti. Püügivahend: FPO, GNS. Toodetud: Eestis Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
Block "teade" not found