Netokaal: 1,5kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
Vahesumma: €3.70
Vahesumma: €3.70
Netokaal: 1,5kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
Kilo hind 33.00.- "Dosidicus gigas" Päritolu: Hispaania Püügipiirkond: FAO 87 Vaikne ookean Püügivahend: õnged ja jadad Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 5°C |
Kilo hind 15.80.- "Leuciscus idus" Püügipiirkond: FAO 27 III d Läänemeri; Eesti. Püügivahend: FPO, GNS. Toodetud: Eestis Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
Kilo hind: 8.60.- "Dosidicus gigas" Hispaania Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
Kilo hind 11.90.- "Octopus Membranaceus" Päritolu: FAO 51 India ookean 20% glasuur Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
Kilo hind: 11.90.- "Dosidius gigas" Päritolu: Hispaania Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
Kilo hind 12,90.- Lotus-salad "Sakura Salad" Taiwan Külmutatud tooteid säilitada temp: -18c Külmikus +6°C: 14 päeva. |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 49.75- "Clupea harengus" Rootsi Jahutatud tooteid säiltidada temp: +4 kuni 6°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 44.48.- "Lampetra fluviatilis" Soome Marineeritud tooteid säilitada temp: 2°C kuni 4°C |
Block "teade" not found