Säilitada temperatuuril: -18°C
Pärast sulatamist uuesti mitte külmutada! Enne tarvitamist kuumtöödelda!
Säilitada temperatuuril: -18°C
Pärast sulatamist uuesti mitte külmutada! Enne tarvitamist kuumtöödelda!
Arvustuse lisamiseks logi sisse.
SUPIKOGUD
Kilo hind: 15.00.- “Homarus americanus” Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
Kilo hind 12.90.- "Salmo salar" Päritolu: Norra akvakultuur Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0...6°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 35.60.- "Anguilla anguilla" FAO 05, Euroopa siseveekogu Püügivahend FPO Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0…7°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 35.35.- "Lampetra fluviatilis" Soome Marineeritud tooteid säilitada temp: +2...+4c |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 12.00.- "Clupea harengus" FAO 27, Atlandi ookean Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0…7°C |
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe d'oignon rouge" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0…7°C |
KALAFILEED
Kilo hind 26.90.- “Dicentrarchus labrax” Kreeka Akvakultuur Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0…2°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 18.00.- "Sander Lucioperca" 0% glasuur Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
Block "teade" not found
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.