Säilitada temperatuuril: -18°C
Pärast sulatamist uuesti mitte külmutada! Enne tarvitamist kuumtöödelda!
Säilitada temperatuuril: -18°C
Pärast sulatamist uuesti mitte külmutada! Enne tarvitamist kuumtöödelda!
Arvustuse lisamiseks logi sisse.
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe de cassis" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
SUITSUKALA
Kilo hind 10.90.- "Salmo salar" Norra vesiviljelustoode Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 5°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 7.90.- "Salmo salar" Norra vesiviljelustoode Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 4°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 15.80.- "Leuciscus idus" Püügipiirkond: FAO 27 III d Läänemeri; Eesti. Püügivahend: FPO, GNS. Toodetud: Eestis Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 6.90.- "Leuciscus idus" Päritolu: FAO 27 IIID Läänemeri Püügivahend: FPO/GNS Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 11.60.- "Sprattus sprattus balticus" Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°c kuni 4°c |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 30.69.- "Anguilla anguilla" Päritolu: Eesti Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
Kilo hind 25.90.- "Salmo salar" Päritolu: FAO 27 Atlandi ookeani põhjaosa. Fääri saared GMO ja antibiootikumi vaba Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
Block "teade" not found
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.