Kaal neto: 800 g
Suurus: M
Koostis: rohekarbi rannakarbid (100%), allergeen (koorikloom/mollusk)
100 g toodet sisaldab keskmiselt: | |
Energiat | 512kJ/123kcal |
rasvu | 3,2 g |
millest küllastunud rasvahapped | 0.9 g |
süsivesikuid | 4,3 g |
millest suhkruid | 0,8 g |
valkusid | 19 g |
soola | 1,4 g |
Toiduvalmistamise soovitus: blanšeeritud toode, kuumtöödelda enne tarvitamist. Rohekarpe saab valmistada erinevatel
viisidel – suurepärase eelroana või pearoana. Parima tulemuse nimel küpseta külmutatult. Väldi üleküpsetamist.
Ahi: eelsoojenda ahi 220°C-ni ja küpseta umbes 15 minutit (külmutatuna) või umbes 10 minutit (sulatatud).
Aurutamine/fritüürimine: auruta või fritüüri umbes 8 minutit (külmutatuna) või umbes 5 minutit (sulatatuna).
Säilitada temperatuuril: -18°C
Pärast sulatamist uuesti mitte külmutada! Enne tarvitamist kuumtöödelda!
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.