Kaal: 400g
Nõrutatud kaal: 300g
100 g toodet sisaldab keskmiselt: | |
Energiasisaldus | 389kJ/93kcal |
rasvad | 4,5 g |
millest küllastunud rasvhapped | 1,1 g |
süsivesikud | 0,73 g |
millest suhkrud | 0,73 g |
valgud | 12,6 g |
sool | 7 g |
Vahesumma: €8.90
Vahesumma: €8.90
Kaal: 400g
Nõrutatud kaal: 300g
100 g toodet sisaldab keskmiselt: | |
Energiasisaldus | 389kJ/93kcal |
rasvad | 4,5 g |
millest küllastunud rasvhapped | 1,1 g |
süsivesikud | 0,73 g |
millest suhkrud | 0,73 g |
valgud | 12,6 g |
sool | 7 g |
Arvustuse lisamiseks logi sisse.
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 13.80.- "Clupea harengus harengus" Püügipiirkond: Atlandi ookeani kirdeosa (FAO 27), Norra meri, Kattegat Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
UUED TOOTED
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre de cidre a l'ancienne" Prantsusmaa Säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 13.80.- "Clupea harengus harengus" Püügipiirkond: Atlandi ookeani kirdeosa (FAO 27), Norra meri, Kattegat Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 6°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 13.- "Clupea harengus membras" Püügipiirkond: FAO 27 III d Läänemeri; Eesti. Püügivahend: OTM Toodetud: Eestis Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni +4°C |
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe d'oignon rouge" Prantsusmaa Säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
Kilo hind 21,74.- "Leuciscus idus" Püügipiirkond: FAO 27 III d Läänemeri; Eesti. Püügivahend: FPO, GNS. Toodetud: Eestis Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
SUPIKOGUD
Kilo hind 3.90.- “Gadus morhua” Päritolu: FAO 21 Püügivahend: OTB Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
UUED TOOTED
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre à la pulpe de Citron" Prantsusmaa Säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
Block "teade" not found
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.