Netokaal: 1,5kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
Netokaal: 1,5kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
Kilo hind 21.30.- "Leuciscus idus" Püügipiirkond: FAO 27 III d Läänemeri; Eesti. Püügivahend: FPO, GNS. Toodetud: Eestis Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 21.30.- "Leuciscus idus" Püügipiirkond: FAO 27 III d Läänemeri; Eesti. Püügivahend: FPO, GNS. Toodetud: Eestis Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe de cassis" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 11.80.- "Clupea harengus" Päritolu: FAO 27; Atlandi ookean Säilitada temperatuuril 0°C kuni +4°C |
MEREVETIKAD
Kilo hind 9.80.- "Undaria pinnatifida" Hiina |
Kilo hind: 18.90.- "Ocotpus Vulgaris" Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa |
Kilo hind: 8.60.- "Dosidicus gigas" Hispaania Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
Block "teade" not found