Netokaal: 1,5kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
Netokaal: 1,5kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe d'oignon rouge" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 11.80.- "tinca tinca" FAO 27 III D Läänemeri, Saaremaa. Püügivahend: FPO Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni +7°C |
SUPIKOGUD
Kilo hind 3.90.- “Salmo salar” Päritolu: Norra vesiviljelustoode Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe de cassis" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 6.90.- "Perca fluviatilis" Päritolu: FAO 27 IIID Läänemeri Püügivahend: FPO/GNS Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 7.90.- "Salmo salar" Norra vesiviljelustoode Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 4°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 35.60.- "Anguilla anguilla" Päritolu: Eesti Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 13.80.- "Clupea harengus harengus" Püügipiirkond: Atlandi ookeani kirdeosa (FAO 27), Norra meri, Kattegat Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 6°C |
Block "teade" not found