Netokaal: 1,5kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
Netokaal: 1,5kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
Kilo hind: 16.90.- "Litopenaeus vannamei" Päritolu: kala-Vietnam, Vaikne ookean FAO71; krevetid-Vietnami vesiviljelustoode. Külmutatud tooteid säilitada: -18°c |
UUED TOOTED
Kilo hind 10.90.- "Acipenser baerii" Itaalia vesiviljelustoode Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
Kilo hind 15.80.- "Leuciscus idus" Püügipiirkond: FAO 27 III d Läänemeri; Eesti. Püügivahend: FPO, GNS. Toodetud: Eestis Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 67.25.- "Clupea harengus" Rootsi Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: +4 kuni 6°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 15.80.- "Leuciscus idus" Püügipiirkond: FAO 27 III d Läänemeri; Eesti. Püügivahend: FPO, GNS. Toodetud: Eestis Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
Kilo hind bruto: 12.90.- "Litopenaeus vannamei" Päritolu: Vietnami vesiviljelustoode Külmutatud tooteid säilitada: -18c |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 49.75- "Clupea harengus" Rootsi Jahutatud tooteid säiltidada temp: +4 kuni 6°C |
Kilo hind: 48.90.- "Ocotpus Vulgaris" Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa |
Block "teade" not found