Netokaal: 1 kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
Netokaal: 1 kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
Soolatud kalafilee
Kilo hind: 39,60.- "Coregonus lavaretus" Hollandi vesiviljelustoode. Jahutatud tooteid säilitada temp: 2° kuni 6°C |
Kilo hind: 51.60.- "Ocotpus Vulgaris" Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa |
Kilo hind bruto: 12.90.- "Litopenaeus vannamei" Päritolu: Vietnami vesiviljelustoode Külmutatud tooteid säilitada: -18c |
Kilo hind 21.90.- "Ocotpus Vulgaris" Päritolu: Hispaania, FAO 34-1.31 Külmutatud tooteid säilitada temp: -18c |
Kilo hind: 8.60.- "Dosidicus gigas" Hispaania Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
Kilo hind: 9.90.- "Illex argentinus" Hiina, FAO 87 Atlandi ookeani edelaosa. Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
Kilo hind: 16.90.- "Litopenaeus vannamei" Päritolu: kala-Vietnam, Vaikne ookean FAO71; krevetid-Vietnami vesiviljelustoode. Külmutatud tooteid säilitada: -18°c |
Kilo hind: 50.67.- "Ocotpus Vulgaris" Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa |
Block "teade" not found