Netokaal: 1 kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
Netokaal: 1 kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
UUED TOOTED
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre de cidre a l'ancienne" Prantsusmaa Säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
UUED TOOTED
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre de vin à l’Ancienne" Prantsusmaa Säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
UUED TOOTED
Kilo hind 10.30.- "Illex argentinus" Päritolu: Hiina Püügipiirkond: FAO 41, Vaikse ookeani edelaosa Püügivahend: konksud ja liinid 25% glasuur Külmutatud tooteid säilitada temp: -18°c |
Kilo hind: 46.60.- "Ocotpus Vulgaris" Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa |
Kilo hind 12,90.- Lotus-salad "Sakura Salad" Taiwan Külmutatud tooteid säilitada temp: -18c Külmikus +6°C: 14 päeva. |
Kilo hind: 121.80.- "Ocotpus Vulgaris" Püügipiirkond: Atlandi ookeani kirdeosa |
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe d'oignon rouge" Prantsusmaa Säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
Block "teade" not found