Netokaal: 1 kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
Netokaal: 1 kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
MUUD KALATOOTED
Liitri hind neto 199.- Päritolu: FAO 41 Argentiina Säilitada temperatuuril: 5°C - 7°C kuivas kohas. |
Kilo hind: 16.90.- "Litopenaeus vannamei" Päritolu: kala-Vietnam, Vaikne ookean FAO71; krevetid-Vietnami vesiviljelustoode. Külmutatud tooteid säilitada: -18°c |
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe de cassis" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
UUED TOOTED
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre de vin à l’Ancienne" Prantsusmaa Säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 13.80.- "Clupea harengus harengus" Püügipiirkond: Atlandi ookeani kirdeosa (FAO 27), Norra meri, Kattegat Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 6°C |
UUED TOOTED
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre à la pulpe de Citron" Prantsusmaa Säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 37.25- "Anguilla anguilla" Toodetud Eestis Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
Block "teade" not found