Netokaal: 1 kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
Netokaal: 1 kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
Kilo hind: 50.67.- "Ocotpus Vulgaris" Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa |
Kilo hind: 15.60.- Taiwan Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 49.75- "Clupea harengus" Rootsi Jahutatud tooteid säiltidada temp: +4 kuni 6°C |
Kilo hind: 16.90.- "Litopenaeus vannamei" Päritolu: kala-Vietnam, Vaikne ookean FAO71; krevetid-Vietnami vesiviljelustoode. Külmutatud tooteid säilitada: -18°c |
MUUD KALATOOTED
Liitri hind neto 199.- Päritolu: FAO 41 Argentiina Säilitada temperatuuril: 5°C - 7°C kuivas kohas. |
Kilo hind: 46.60.- "Ocotpus Vulgaris" Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa |
Kilo hind 12,90.- Lotus-salad "Sakura Salad" Taiwan Külmutatud tooteid säilitada temp: -18c Külmikus +6°C: 14 päeva. |
Kilo hind: 9.90.- "Illex argentinus" Hiina, FAO 87 Atlandi ookeani edelaosa. Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
Block "teade" not found