Netokaal: 1 kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
Netokaal: 1 kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
Kilo hind 33.00.- "Dosidicus gigas" Päritolu: Hispaania Püügipiirkond: FAO 87 Vaikne ookean Püügivahend: õnged ja jadad Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 5°C |
Soolatud kalafilee
Kilo hind: 39,60.- "Coregonus lavaretus" Hollandi vesiviljelustoode. Jahutatud tooteid säilitada temp: 2° kuni 6°C |
KLIENDILEHE PAKKUMISED 23.06-06.07
Kilo hind 19.90.- "Acipenser baerii" PREMIUM TOODE! Päritolu: Poola vesiviljelustoode |
Kilo hind 54,50.- "Litopenaeus vannamei" Püügipiirkond: Vietnami vesiviljelustoode Püügivahend: nakkevõrgud Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 5°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 49.75- "Clupea harengus" Rootsi Jahutatud tooteid säiltidada temp: +4 kuni 6°C |
Kilo hind: 11.90.- "Dosidius gigas" Päritolu: Hispaania Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
Kilo hind: 51.60.- "Ocotpus Vulgaris" Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 67.25.- "Clupea harengus" Rootsi Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: +4 kuni 6°C |
Block "teade" not found