Netokaal: 250 g
Koostisosad: kaheksajala kombitsad, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
Netokaal: 250 g
Koostisosad: kaheksajala kombitsad, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 15.80.- "Leuciscus idus" Püügipiirkond: FAO 27 III d Läänemeri; Eesti. Püügivahend: FPO, GNS. Toodetud: Eestis Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
MEREANNID
Kilo hind 8.90.- "Mytilus chilensis" Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
UUED TOOTED
Kilo hind 9.90.- "Clupea harengus membras" FAO 27 IIID, Läänemeri Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 5°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 44.48.- "Lampetra fluviatilis" Soome Marineeritud tooteid säilitada temp: 2°C kuni 4°C |
Kilo hind: 46.60.- "Ocotpus Vulgaris" Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa |
Kilo hind: 15.60.- Taiwan Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 67.25.- "Clupea harengus" Rootsi Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: +4 kuni 6°C |
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe de cassis" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
Block "teade" not found