Netokaal: 1,5 kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
Netokaal: 1,5 kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 67.25.- "Clupea harengus" Rootsi Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: +4 kuni 6°C |
Kilo hind: 15.60.- Taiwan Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
MUUD KALATOOTED
Liitri hind neto 199.- Päritolu: FAO 41 Argentiina Säilitada temperatuuril: 5°C - 7°C kuivas kohas. |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 13.80.- "Clupea harengus harengus" Püügipiirkond: Atlandi ookeani kirdeosa (FAO 27), Norra meri, Kattegat Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 6°C |
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe de cassis" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
UUED TOOTED
Kilo hind 10.30.- "Illex argentinus" Päritolu: Hiina Püügipiirkond: FAO 41, Vaikse ookeani edelaosa Püügivahend: konksud ja liinid 25% glasuur Külmutatud tooteid säilitada temp: -18°c |
Kilo hind: 51.60.- "Ocotpus Vulgaris" Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa |
Kilo hind: 50.67.- "Ocotpus Vulgaris" Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa |
Block "teade" not found