Netokaal: 1,5 kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
Vahesumma: €37.40
Vahesumma: €37.40
Netokaal: 1,5 kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
Kilo hind: 51.60.- "Ocotpus Vulgaris" Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa |
Kilo hind 33.00.- "Dosidicus gigas" Päritolu: Hispaania Püügipiirkond: FAO 87 Vaikne ookean Püügivahend: õnged ja jadad Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 5°C |
Kilo hind bruto: 11.90.- "Litopenaeus vannamei" Päritolu: Vietnami vesiviljelustoode Külmutatud tooteid säilitada: -18c |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 13.80.- "Clupea harengus harengus" Püügipiirkond: Atlandi ookeani kirdeosa (FAO 27), Norra meri, Kattegat Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 6°C |
Kilo hind 54,50.- "Litopenaeus vannamei" Püügipiirkond: Vietnami vesiviljelustoode Püügivahend: nakkevõrgud Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 4°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 11.80.- "Clupea harengus" Päritolu: FAO 27; Atlandi ookean Säilitada temperatuuril 0°C kuni +4°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 67.25.- "Clupea harengus" Rootsi Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: +4 kuni 6°C |
Kilo hind: 46.60.- "Ocotpus Vulgaris" Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa |
Block "teade" not found