Säilitada temperatuuril: -18°C
Pärast sulatamist uuesti mitte külmutada! Enne tarvitamist kuumtöödelda!
Säilitada temperatuuril: -18°C
Pärast sulatamist uuesti mitte külmutada! Enne tarvitamist kuumtöödelda!
Arvustuse lisamiseks logi sisse.
Kilo hind 14.90.- "Salmo salar" Päritolu: Norra vesiviljelustoode Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 5°C |
Kilo hind 13.90.- "Heterobranchus longifilis" Hollandi vesivilejlustoode. Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
KALAFILEED
Kilo hind 12.90.- "Esox lucius" Päritolu: FAO 27 IIID, Eesti siseveekogud Püügivahend: FPO/GNS Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 4°C |
SUPIKOGUD
Kilo hind 2.90.- “Gadus morhua” Päritolu: FAO 21 Püügivahend: OTB Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
UUED TOOTED
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre de vin blanc a l'ancienne" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 7°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 7.60.- "Sprattus sprattus balticus" Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°c kuni 4°c |
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe d'oignon rouge" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
Kilo hind 14.90.- "Salmo salar" Päritolu: Norra vesiviljelustoode. Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 5°C |
Block "teade" not found
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.