Koostisosad: Tursamaks 98%, sool
Parim enne: vaata purgilt
Koostisosad: Tursamaks 98%, sool
Parim enne: vaata purgilt
Arvustuse lisamiseks logi sisse.
MUUD KALATOOTED
Kilo hind neto 23.60- "Clupea harengus membras" Päritolu: Eesti Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 6°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind neto 23.60- "Clupea harengus membras" Päritolu: Eesti Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 6°C |
SUPIKOGUD
Kilo hind 3.90.- “Salmo salar” Päritolu: Norra vesiviljelustoode Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind neto 23.60- "Clupea harengus membras" Päritolu: Eesti Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 6°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 35.60.- "Anguilla anguilla" Päritolu: Eesti Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 41.03.- "Lampetra fluviatilis" Soome Marineeritud tooteid säilitada temp: 2°C kuni 4°C |
KALAFILEED
Kilo hind 85.00.- "Anguilla anguilla" Päritolu: Saksamaa vesiviljelustoode Külmutatud tooteid säilitada temp: -18°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 13.80.- "Clupea harengus harengus" Püügipiirkond: Atlandi ookeani kirdeosa (FAO 27), Norra meri, Kattegat Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
Block "teade" not found
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.