Netokaal: 1,5kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
Netokaal: 1,5kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
Kilo hind: 51.60.- "Ocotpus Vulgaris" Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa |
UUED TOOTED
Liitri hind 199.- "Pleoticus muelleri" Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 5°C kuni 7°C |
Kilo hind: 9.97.- "Dosidius gigas" Päritolu: Hispaania Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
Kilo hind 33.00.- "Dosidicus gigas" Päritolu: Hispaania Püügipiirkond: FAO 87 Vaikne ookean Püügivahend: õnged ja jadad Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 5°C |
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe d'oignon rouge" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
Kilo hind 9.97.- "Octopus Membranaceus" FAO 71 Vaikse ookeani keskosa, metsik püük 20% glasuur Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
Kilo hind 17.90.- "Undaria pinnatifida" Taiwan Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
Kilo hind: 48.90.- "Ocotpus Vulgaris" Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa |
Block "teade" not found