Elusate ausrite säilitamistingimused:
– nõgus karbihõlm allpool, soovitavalt jääs
– pealt kaetud niiske lapiga
– kaitstud mehhaaniliste vigastuste eest
– auster ei tohi olla suletud õhukindlasse pakendisse.
Elusate ausrite säilitamistingimused:
– nõgus karbihõlm allpool, soovitavalt jääs
– pealt kaetud niiske lapiga
– kaitstud mehhaaniliste vigastuste eest
– auster ei tohi olla suletud õhukindlasse pakendisse.
Arvustuse lisamiseks logi sisse.
AUSTRID
"Crassostrea gigas" Iirimaa vesiviljelustoode Elusaid austreid säilitada temperatuuril 5°C kuni 8°C |
MEREVETIKAD
Kilo hind 11.90.- "Sargassum fusiforme" FAO 61, Korea Vabariik Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe de cassis" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe de fruit de la passion" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
KALAFILEED
Kilo hind 3.90.- "Clupea harengus membras" FAO 27 IIID, Läänemeri Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
Kilo hind 19.90.- "Anarhiachas lupus" Päritolu: FAO 27 V a Island Püügivahend: käsiõnged ja ritvõnged (mehhaaniseeritud) Jahutatud tooteid säiltidada temp: 0° kuni 4°c |
MUUD KALATOOTED
Marineeritud heeringafilee tükid “Viking Matjes CLASSIC” 500g
Kilo hind 11.80.- "Clupea harengus harengus" Püügipiirkond: Atlandi ookeani kirdeosa (FAO 27), Norra meri, Kattegat Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
Block "teade" not found
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.