Koostisosad: Tursamaks 98%, sool
Parim enne: vaata purgilt
Koostisosad: Tursamaks 98%, sool
Parim enne: vaata purgilt
Arvustuse lisamiseks logi sisse.
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 13.80.- "Clupea harengus harengus" Püügipiirkond: Atlandi ookeani kirdeosa (FAO 27), Norra meri, Kattegat Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 6°C |
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe de cassis" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
SUPIKOGUD
Kilo hind 3.90.- “Gadus morhua” Päritolu: FAO 21 Püügivahend: OTB Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
UUED TOOTED
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre de vin blanc a l'ancienne" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 7°C |
Kilo hind 12.90.- (Soodushind 10,90€/kg 28.10-10.11.2024) "Salmo salar" Päritolu: Norra vesiviljelustoode Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 5°C |
Kilo hind 13.90.- (Soodushind 11,90€/kg 28.10-10.11.2024) "Salmo salar" Päritolu: Norra vesiviljelustoode. Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 5°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 35.60.- "Anguilla anguilla" Päritolu: Eesti Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
KALAFILEED
Kilo hind 85.00.- "Anguilla anguilla" Päritolu: Saksamaa vesiviljelustoode Külmutatud tooteid säilitada temp: -18°C |
Block "teade" not found
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.