Kaal: 400g
Nõrutatud kaal: 300g
| 100 g toodet sisaldab keskmiselt: | |
| Energiasisaldus | 255kJ/61kcal |
| rasvad | 2,2 g |
| millest küllastunud rasvhapped | 0,5 g |
| süsivesikud | 0,59 g |
| millest suhkrud | 0,59 g |
| valgud | 9,7 g |
| sool | 7,5 g |
€26.90
| Kilo hind 67.25.-
“Clupea harengus” Rootsi Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: +4 kuni 6°C |
Kaal: 400g
Nõrutatud kaal: 300g
| 100 g toodet sisaldab keskmiselt: | |
| Energiasisaldus | 255kJ/61kcal |
| rasvad | 2,2 g |
| millest küllastunud rasvhapped | 0,5 g |
| süsivesikud | 0,59 g |
| millest suhkrud | 0,59 g |
| valgud | 9,7 g |
| sool | 7,5 g |
Arvustuse lisamiseks logi sisse.
MUUD KALATOOTED
| Kilo hind 7.90.- "Salmo salar" Norra vesiviljelustoode Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 4°C |
SUPIKOGUD
| Kilo hind 3.90.- “Gadus morhua” Päritolu: FAO 21 Püügivahend: OTB Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
MUUD KALATOOTED
| Kilo hind 49.75- "Clupea harengus" Rootsi Jahutatud tooteid säiltidada temp: +4 kuni 6°C |
| Kilo hind 15.80.- "Leuciscus idus" Püügipiirkond: FAO 27 III d Läänemeri; Eesti. Püügivahend: FPO, GNS. Toodetud: Eestis Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
| Kilo hind 21,74.- "Leuciscus idus" Püügipiirkond: FAO 27 III d Läänemeri; Eesti. Püügivahend: FPO, GNS. Toodetud: Eestis Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
MUUD KALATOOTED
| Kilo hind 30.69.- "Anguilla anguilla" Päritolu: Eesti Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
UUED TOOTED
| Liitri hind 30.00.- "Vinaigre de cidre a l'ancienne" Prantsusmaa Säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
UUED TOOTED
| Liitri hind 30.00.- "Vinaigre à la pulpe de Citron" Prantsusmaa Säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
Block "teade" not found
Hermo –
Suurepärane maitseelamus!!!