Ühe tüki kaal on ca 200-400g. Toote hind selgub peale kaalumist .
Koostis: Kirju pakslaup ehk jämepea (Hypophthalmichthys nobilis).
Allergeen: kala
Päritolu: Poola vesiviljelustoode
Säilitada temperatuuril: 0° kuni 5°C
Ühe tüki kaal on ca 200-400g. Toote hind selgub peale kaalumist .
Koostis: Kirju pakslaup ehk jämepea (Hypophthalmichthys nobilis).
Allergeen: kala
Päritolu: Poola vesiviljelustoode
Säilitada temperatuuril: 0° kuni 5°C
Arvustuse lisamiseks logi sisse.
Kuumsuitsukala
Kilo hind 25,90€/kg (Kliendilehe soodushind 12.-25.05 23,90€/kg) "Salmo salar" Norra vesiviljelustoode Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 5°C |
SUITSUKALA
Kilo hind 12.90.- "Perca fluviatilis " Päritolu: FAO 27 IIID Läänemeri Püügivahend: FPO/GNS Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 5°C |
Kilo hind 50.00.- "Litopenaeus vannamei" Püügipiirkond: Vietnami vesiviljelustoode Püügivahend: nakkevõrgud Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 5°C |
Kuumsuitsukala
Kilo hind 10.90.- "Merluccius merluccius" Päritolu: FAO 41 Hispaania Püügivahend: OTB Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 5°C |
Kilo hind 33.00.- "Dosidicus gigas" Päritolu: Hispaania Püügipiirkond: FAO 87 Vaikne ookean Püügivahend: õnged ja jadad Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 5°C |
Kuumsuitsukala
Kilo hind 8.90.- "Clupea harengus harengus" Päritolu: FAO 27 III D Läänemeri Püügivahend: nakkevõrgud Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 5°C |
KALAFILEED
Kilo hind 85.00.- "Anguilla anguilla" Päritolu: Saksamaa vesiviljelustoode Külmutatud tooteid säilitada temp: -18°C |
Kuumsuitsukala
Kilo hind 10.90.- "Abramis brama" Päritolu: FAO 27 IIID, Eesti siseveekogud Püügivahend: FPO/GNS Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 5°C |
Block "teade" not found
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.