Ühe tüki kaal on ca 200-400g. Toote hind selgub peale kaalumist .
Koostis: Kirju pakslaup ehk jämepea (Hypophthalmichthys nobilis).
Allergeen: kala
Päritolu: Poola vesiviljelustoode
Säilitada temperatuuril: 0° kuni 5°C
Ühe tüki kaal on ca 200-400g. Toote hind selgub peale kaalumist .
Koostis: Kirju pakslaup ehk jämepea (Hypophthalmichthys nobilis).
Allergeen: kala
Päritolu: Poola vesiviljelustoode
Säilitada temperatuuril: 0° kuni 5°C
Arvustuse lisamiseks logi sisse.
Kuumsuitsukala
Kilo hind 10.90.- "Merluccius merluccius" Päritolu: FAO 41 Hispaania Püügivahend: OTB Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 5°C |
Kuumsuitsukala
Kilo hind 10.90.- "Abramis brama" Päritolu: FAO 27 IIID, Eesti siseveekogud Püügivahend: FPO/GNS Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 5°C |
Kilo hind 33.00.- "Dosidicus gigas" Päritolu: Hispaania Püügipiirkond: FAO 87 Vaikne ookean Püügivahend: õnged ja jadad Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 5°C |
"Crassostrea gigas" Prantsusmaa vesiviljelustoode Elusaid austreid säilitada temperatuuril 5°C kuni 8°C |
Kilo hind 10.90.- "Dicentrarchus labrax" Türgi vesiviljelustoode Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 5°C |
Kilo hind 15.90.- "Coregonus lavaretus" Päritolu: Hollandi siseveekogu. Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 5°C |
Kilo hind 12.90.- "Sparus aurata" Päritolu: Türgi vesiviljelustoode Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 5°C |
UUED TOOTED
Kilo hind 9.90.- "Clupea harengus membras" FAO 27 IIID, Läänemeri Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 5°C |
Block "teade" not found
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.