Ühe tüki kaal on ca 200-400g. Toote hind selgub peale kaalumist .
Koostis: Kirju pakslaup ehk jämepea (Hypophthalmichthys nobilis).
Allergeen: kala
Päritolu: Poola vesiviljelustoode
Säilitada temperatuuril: 0° kuni 5°C
Ühe tüki kaal on ca 200-400g. Toote hind selgub peale kaalumist .
Koostis: Kirju pakslaup ehk jämepea (Hypophthalmichthys nobilis).
Allergeen: kala
Päritolu: Poola vesiviljelustoode
Säilitada temperatuuril: 0° kuni 5°C
Arvustuse lisamiseks logi sisse.
ROOGITUD KALAD
Kilo hind 7.90.- "Perca fluviatilis" Päritolu: FAO 27 IIID Läänemeri, Eesti siseveekogud Püügivahend: FPO/GNS Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
Kuumsuitsukala
Kilo hind 39.90.- "Anguilla anguilla" Päritolu: Hollandi vesiviljelustoode Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 5°C |
Kilo hind 33.00.- "Dosidicus gigas" Päritolu: Hispaania Püügipiirkond: FAO 87 Vaikne ookean Püügivahend: õnged ja jadad Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 5°C |
Kilo hind 12.90.- "Sparus aurata" Päritolu: Türgis kasvatatud, vesiviljelustoode Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 5°C |
Kilo hind 15.90.- "Salvelinus alpinus" Eesti vesiviljelustoode Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 5°C |
Kuumsuitsukala
Kilo hind 10.90.- "Abramis brama" Päritolu: FAO 27 IIID, Eesti siseveekogud Püügivahend: FPO/GNS Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 5°C |
SUITSUKALA
Kilo hind 12.90.- "Perca fluviatilis " Päritolu: FAO 27 IIID Läänemeri Püügivahend: FPO/GNS Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 5°C |
KALAFILEED
Kilo hind 85.00.- "Anguilla anguilla" Päritolu: Saksamaa vesiviljelustoode Külmutatud tooteid säilitada temp: -18°C |
Block "teade" not found
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.