Ideaalne puljongiks mida kasuta supi valmistamiseks. Lõhe supikogust saab teha ka kraapliha, millest on võimalik teha siis soolalõhe, kotlette, kasutada pastade ja suppide sees. Lase fantaasial lennata.
Ole esimene, kes hindab toodet “Lõhe supikogu kg – jahutatud” Tühista vastus
Arvustuse lisamiseks logi sisse.
Seotud tooted
MUUD KALATOOTED
€5.00
Kilo hind 16,67.- "Clupea harengus membras" Püügipiirkond: FAO 27 III d Läänemeri; Eesti. Püügivahend: OTM Toodetud: Eestis Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni +4°C |
KALAFILEED
€8.50
Kilo hind 85.00.- "Anguilla anguilla" Päritolu: Saksamaa vesiviljelustoode Külmutatud tooteid säilitada temp: -18°C |
SUITSUKALA
€10.90
Kilo hind 10.90.- "Salmo salar" Norra vesiviljelustoode Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 5°C |
UUED TOOTED
€3.00
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre de vin à l’Ancienne" Prantsusmaa Säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
€7.90
Kilo hind 15.80.- "Leuciscus idus" Püügipiirkond: FAO 27 III d Läänemeri; Eesti. Püügivahend: FPO, GNS. Toodetud: Eestis Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
MUUD KALATOOTED
€7.90
Kilo hind 15.80.- "Leuciscus idus" Püügipiirkond: FAO 27 III d Läänemeri; Eesti. Püügivahend: FPO, GNS. Toodetud: Eestis Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
SUPIKOGUD
€3.90
Kilo hind 3.90.- “Gadus morhua” Päritolu: FAO 21 Püügivahend: OTB Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
MUUD KALATOOTED
€13.90
Kilo hind 32.32- "Anguilla anguilla" Päritolu: Eesti Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.