Netokaal: 1,5 kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
Netokaal: 1,5 kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
| Kilo hind: 46.60.- "Ocotpus Vulgaris" Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa |
UUED TOOTED
| Liitri hind 30.00.- "Vinaigre de cidre a l'ancienne" Prantsusmaa Säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
| Kilo hind: 18.90.- "Ocotpus Vulgaris" Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa |
| Kilo hind: 8.60.- "Dosidicus gigas" Hispaania Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
| Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe de cassis" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
MUUD KALATOOTED
| Liitri hind neto 199.- Päritolu: FAO 41 Argentiina Säilitada temperatuuril: 5°C - 7°C kuivas kohas. |
Block "teade" not found