Netokaal: 1,5 kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
Netokaal: 1,5 kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
Kilo hind: 8.60.- "Dosidicus gigas" Hispaania Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
UUED TOOTED
Kilo hind 10.30.- "Illex argentinus" Päritolu: Hiina Püügipiirkond: FAO 41, Vaikse ookeani edelaosa Püügivahend: konksud ja liinid 25% glasuur Külmutatud tooteid säilitada temp: -18°c |
Kilo hind: 50.67.- "Ocotpus Vulgaris" Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa |
UUED TOOTED
Kilo hind 9.90.- "Clupea harengus membras" FAO 27 IIID, Läänemeri Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 5°C |
Kilo hind 33.00.- "Dosidicus gigas" Päritolu: Hispaania Püügipiirkond: FAO 87 Vaikne ookean Püügivahend: õnged ja jadad Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 5°C |
Kilo hind 12,90.- Lotus-salad "Sakura Salad" Taiwan Külmutatud tooteid säilitada temp: -18c Külmikus +6°C: 14 päeva. |
Kilo hind: 15.60.- Taiwan Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe de cassis" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
Block "teade" not found