Elusate ausrite säilitamistingimused:
– nõgus karbihõlm allpool, soovitavalt jääs
– pealt kaetud niiske lapiga
– kaitstud mehhaaniliste vigastuste eest
– auster ei tohi olla suletud õhukindlasse pakendisse.
Elusate ausrite säilitamistingimused:
– nõgus karbihõlm allpool, soovitavalt jääs
– pealt kaetud niiske lapiga
– kaitstud mehhaaniliste vigastuste eest
– auster ei tohi olla suletud õhukindlasse pakendisse.
Arvustuse lisamiseks logi sisse.
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe de fruit de la passion" Prantsusmaa Säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe de cassis" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
Kilo hind 12.90.- "Neogobius melanostomus" FAO 27 III D Läänemeri Püügivahend FPO/GNS Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 4°C |
Kilo hind 21.90.- "Salmo salar" Päritolu: FAO 27 Atlandi ookeani põhjaosa. Fääri saared GMO ja antibiootikumi vaba Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 13.- "Clupea harengus membras" Püügipiirkond: FAO 27 III d Läänemeri; Eesti. Püügivahend: OTM Toodetud: Eestis Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni +4°C |
Kilo hind 22.90.- "Salmo salar" Fääri saared GMO ja antibiootikumide vaba Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
Kuumsuitsukala
Kilo hind 39.90.- "Anguilla anguilla" Toodetud Eestis Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 5°C |
Block "teade" not found
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.