Netokaal: 250 g
Koostisosad: kaheksajala kombitsad, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
Netokaal: 250 g
Koostisosad: kaheksajala kombitsad, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 13.80.- "Clupea harengus harengus" Püügipiirkond: Atlandi ookeani kirdeosa (FAO 27), Norra meri, Kattegat Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 13.80.- "Clupea harengus harengus" Püügipiirkond: Atlandi ookeani kirdeosa (FAO 27), Norra meri, Kattegat Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 6°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 49.75- "Clupea harengus" Rootsi Jahutatud tooteid säiltidada temp: +4 kuni 6°C |
MEREVETIKAD
Kilo hind 7.98.- "Undaria pinnatifida" Toodetud: Hiina |
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe d'oignon rouge" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
Kilo hind 23.10.- "Ocotpus Vulgaris" Päritolu: Hispaania, FAO 34-1.31 Külmutatud tooteid säilitada temp: -18c |
MEREANNID
Kilo hind 9.90 .- "Octopus vulgaris" Päritolu: Maroko Püügipiirkond: FAO 34, Atlandi ookenai idaosa Püügivahend: lõkspüünised 20% glasuur Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
Kilo hind: 9.97.- "Dosidius gigas" Päritolu: Hispaania Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
Block "teade" not found