RAWBAR sündis 2021 aasta suvel, mil tundsime valmidust pakkuda ise „puldis olles“ laiemale publikule grillitud mereande ja erinevaid kalaroogasid.
Sel aastal kohtume järgmistel festivalidel:
- 25.05.2024 – SUUR PÄRNU TOIDUTÄNAV / Pärnu Lai tänav/
- 7-8.06.2024 – HEA TOIDU FESTIVAL – GRILLFEST/ Pärnu Vallikäär/
- 27.07.2024 – PÄRNU MAITSETE UULITS/ Pärnu Brackmanni park/
Meie kolmel Kamado grillil valmivatest hõrgutistest leiab kindlasti oma lemmiku ka kõige nõudlikum kalagurmaan. Valikus on näiteks plangul grillitud tuur, octopus e. kaheksajalg, homaarid, kammkarbid, sinimerekarbid, austrid nii elusalt kui grillituna ja nii mõndagi muud isuäratavat.
AUSTRITE ELAMUS SINU PEOLAUAL
Meil on hea meel pakkuda tõeliselt värsket maitseelamust sinu peolauale – rännakut austrite maailma. Tuleme ise kohale koos kõige selleks vajaminevaga – jää-alustel valik austreid, kastmed, sidrunid, laimid jms.
Õpetame kohapeal soovijatele austri avamise tehnikat, räägime nende ajaloost ning loome apetiitse olemise kõigile koosviibijatele. Pakutavast austrite valikust leiab „lipulaevaks“ tituleeritud Gillardeau, Connemara, Grevelingen, Oysri ja Muirgen austreid.
Kui soovid oma suursündmust tähistada koos meiega, oled korraldamas festivali või mõnda muud üritust, siis võta julgelt ühendust:
taivo@rawbar.ee telefon: +372 516 2243.
Kliendid meist
Virge Karba
” Pöördusime Kalamajaka meeskonna poole, et saada austrite elamust värskes õhus sünnipäeva peo jaoks. Meile tehti hea ülevaade austritest, õpetati neid avama ning maitsesime seitset erinevat austrit. Kõik toimis väga hästi ja sünnipäeva laps jäi rahule. Nüüd on ka endal austrite avamine selge. Kui asju veavad toredad inimesed, siis polegi lisaks kvaliteetsetele austritele muud vaja.”
Jaana Parker
Very tasty food and very pleasant service. It’s so obvious that Rawbar’s people enjoy offering the best quality fresh seafood and seeing customers happy and pleased is very important for them. Thank you for amazing experience
Igne Lipp
Nende telgis veedaks kohe pikemalt aega!