Netokaal: 1 kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
Netokaal: 1 kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
| Kilo hind 36.33.- "Dosidicus gigas" Päritolu: Hispaania Püügipiirkond: FAO 87 Vaikne ookean Püügivahend: õnged ja jadad Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 5°C |
| Kilo hind: 51.60.- "Ocotpus Vulgaris" Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa |
| Kilo hind 54,50.- "Litopenaeus vannamei" Püügipiirkond: Vietnami vesiviljelustoode Püügivahend: nakkevõrgud Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 4°C |
| Kilo hind: 9.90.- "Dosidicus gigas" Hiina, FAO 87 Atlandi ookeani kaguosa. Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
| Kilo hind: 50.67.- "Ocotpus Vulgaris" Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa |
| Kilo hind 12,90.- Lotus-salad "Sakura Salad" Taiwan Külmutatud tooteid säilitada temp: -18c Külmikus +6°C: 14 päeva. |
| Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe de cassis" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
| Kilo hind: 16.90.- "Litopenaeus vannamei" Päritolu: kala-Vietnam, Vaikne ookean FAO71; krevetid-Vietnami vesiviljelustoode. Külmutatud tooteid säilitada: -18°c |
Block "teade" not found