Netokaal: 1 kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
Netokaal: 1 kg
Koostisosad: kaheksajalg, vesi ja sool.
Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa
Sulatada külmkapis.
Pärast sulatamist tarbida toode 24 tunni jooksul ja mitte uuesti külmutada.
Säilitada temperatuuril: -18°C
Kilo hind 15.80.- "Leuciscus idus" Püügipiirkond: FAO 27 III d Läänemeri; Eesti. Püügivahend: FPO, GNS. Toodetud: Eestis Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 15.80.- "Leuciscus idus" Püügipiirkond: FAO 27 III d Läänemeri; Eesti. Püügivahend: FPO, GNS. Toodetud: Eestis Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
MEREVETIKAD
Kilo hind 9.80.- "Undaria pinnatifida" Hiina |
Kilo hind: 46.60.- "Ocotpus Vulgaris" Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa |
MUUD KALATOOTED
Liitri hind neto 199.- Päritolu: FAO 41 Argentiina Säilitada temperatuuril: 5°C - 7°C kuivas kohas. |
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe de cassis" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
Kilo hind: 51.60.- "Ocotpus Vulgaris" Püügipiirkond: Atlandi kirdeosa |
Kilo hind 22.90.- "Thunnus albacares" Vietnam |
Block "teade" not found