Netokaal: 100g
Koostisosad: lõhnapipar, must pipar, ingver, kaneel, valge pipar, muskaatpähkel, muskaatõis, koriander, nelk, sandlipuujahu, kardemon, rosmariin.
Ei sisalda säilitusaineid.
Netokaal: 100g
Koostisosad: lõhnapipar, must pipar, ingver, kaneel, valge pipar, muskaatpähkel, muskaatõis, koriander, nelk, sandlipuujahu, kardemon, rosmariin.
Ei sisalda säilitusaineid.
Arvustuse lisamiseks logi sisse.
MUUD KALATOOTED
| Kilo hind 6.90.- "Leuciscus idus" Päritolu: FAO 27 IIID Läänemeri Püügivahend: FPO/GNS Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
SUPIKOGUD
| Kilo hind 3.90.- “Salmo salar” Päritolu: Norra vesiviljelustoode Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
MUUD KALATOOTED
| Kilo hind 14.- "Clupea harengus harengus" Püügipiirkond: Atlandi ookeani kirdeosa (FAO 27), Norra meri, Kattegat Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 6°C |
MUUD KALATOOTED
| Kilo hind 37.50- "Anguilla anguilla" Toodetud Eestis Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
SUPIKOGUD
| Kilo hind 3.90.- “Gadus morhua” Päritolu: FAO 21 Püügivahend: OTB Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
| Kilo hind 16.66.- "Leuciscus idus" Püügipiirkond: FAO 27 III d Läänemeri; Eesti. Püügivahend: FPO, GNS. Toodetud: Eestis Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni +4°C |
MUUD KALATOOTED
| Kilo hind 67.25.- "Clupea harengus" Rootsi Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: +4 kuni 6°C |
SUITSUKALA
| Kilo hind 10.90.- "Salmo salar" Norra vesiviljelustoode Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 5°C |
Block "teade" not found
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.