HiddenFjordi lõhe kuulub oma kvaliteedis kahtlemata maailma kõrgeima klassi kalade hulka. Meil on suur au tuua Sinu toidulauale see enam kui 80 – aastase kogemuse ja meisterlikkuse tulemus.

Esmaklassiline kvaliteet on võimalik ainult tänu erakordsele hoolitsusele ja pidevale täiustamisele lõhe kasvatamises, pakendamises ja tarnimises. HiddenFjordi lõhe oma täiuslikkuses esindab  loodusmaailma perfektsust. Selle väljanägemine, kuju, värv ja maitse on absoluutne tipp selles vallas.

HiddenFjord lõhele luuakse kõige sobivamad tingimused, et hoida stabiilsena hooajalist saaki ja vähendada traumeerivat pakkimist, säilitades maailma parimate lõhekasvatajate maine. HiddenFjord on üles ehitatud mõeldes meie looduskauni keskkonna kaitsmisele.

Täisuslik keskkond Hidden Fjord lõhele

Metsikud lõhed lahkuvad Euroopa jõgedest ja rändavad Fääri saarte ümbruseses paiknevatele söötmiskohtadesse. Seal nad kasvavad ja kosuvad enne,  kui suunduvad tagasi Euroopa jõgedesse kudema. Atlandi lõhe on keskkonnaga kohanenud juba tuhandeid aastaid ja seetõttu saab uhkusega öelda, et HiddenFjordi lõhet kasvatatakse temale kõige sobivamas looduslikus keskkonnas.  Igapäevaselt lihvitakse tavasid ja standardeid, et metsikus looduses kasvatatud lõhe rikastaks toidulauda vajalike valkude, vitamiinide ja mineraalidega. 

HiddenFjordi premium lõhe kvaliteedi ja usalduse tunnusmärgiks on antibiootikumide – ja hormoonidevaba kasvatamine.

Keskkonda kaitstes paigutatakse võrgud hoolikalt ja strateegiliselt lainetesse ja vooludesse, et lõhe heaolu maksimeerida ja keskkonnamõju minimeerida. Lõhelt võetakse regulaarselt analüüse, et jälgida nende tervist ja merepõhja keskkonda. Eesmärgiks on võimaldada maailma parimatel lõhedel teha seda, mida nad kõige paremini oskavad – elada õnnelikult ja kasvada üheks parimaks loodusressursiks, mida inimesed üle kogu maailma nautida saavad.

Lisaks rikkumatule keskkonnale on HiddenFjordi lõhe pakitud erakordse hoole ja õrnusega. Vaid kaks tundi pärast maailma puhtaimas ookeanis ujumist saab lõhest valmistoode. Aastakümnetega on välja töötatud kõige inimlikum ja mittehäirivam tehnoloogia, tagamaks iga esmaklassilise lõhe tüki täiusliku maitse, rikkaliku värv ja optimaalse välimuse.