Koostisosad: Tursamaks 98%, sool
Parim enne: vaata purgilt
Koostisosad: Tursamaks 98%, sool
Parim enne: vaata purgilt
Arvustuse lisamiseks logi sisse.
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe d'oignon rouge" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 18.00.- "Sander Lucioperca" Päritolu: FAO 27 III D Läänemeri, Eesti siseveekogud Püügivahend: GNS/FPO 0% glasuur Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
UUED TOOTED
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre de vin blanc a l'ancienne" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 7°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 74.75.- "Clupea harengus" Rootsi Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: +4 kuni 6°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 6.90.- "Perca fluviatilis" Päritolu: FAO 27 IIID Läänemeri Püügivahend: FPO/GNS Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 7.60.- "Sprattus sprattus balticus" Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°c kuni 4°c |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 32.30- "Anguilla anguilla" Päritolu: Eesti Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 12.00.- "Clupea harengus" Päritolu: FAO 27; Atlandi ookean Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 6°C |
Block "teade" not found
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.