Koostisosad: Tursamaks 98%, sool
Parim enne: vaata purgilt
Koostisosad: Tursamaks 98%, sool
Parim enne: vaata purgilt
Arvustuse lisamiseks logi sisse.
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe de cassis" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 74.75.- "Clupea harengus" Rootsi Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: +4 kuni 6°C |
SUPIKOGUD
Kilo hind 2.90.- “Gadus morhua” Päritolu: FAO 21 Püügivahend: OTB Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 6.90.- "Perca fluviatilis" Päritolu: FAO 27 IIID Läänemeri Püügivahend: FPO/GNS Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 59.75- "Clupea harengus" Rootsi Jahutatud tooteid säiltidada temp: +4 kuni 6°C |
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe de fruit de la passion" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
SUPIKOGUD
Kilo hind 2.90.- “Salmo salar” Päritolu: Norra vesiviljelustoode Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 13.80.- "Clupea harengus harengus" Püügipiirkond: Atlandi ookeani kirdeosa (FAO 27), Norra meri, Kattegat Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 6°C |
Block "teade" not found
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.