Koostisosad: Tursamaks 98%, sool
Parim enne: vaata purgilt
Koostisosad: Tursamaks 98%, sool
Parim enne: vaata purgilt
Arvustuse lisamiseks logi sisse.
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 13.80.- "Clupea harengus harengus" Püügipiirkond: Atlandi ookeani kirdeosa (FAO 27), Norra meri, Kattegat Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 6°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 7.60.- "Sprattus sprattus balticus" Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°c kuni 4°c |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 6.90.- "Salmo salar" Norra vesiviljelustoode Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 4°C |
Kilo hind 14.90.- "Salmo salar" Päritolu: Norra vesiviljelustoode Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 5°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 6.90.- "Perca fluviatilis" Päritolu: FAO 27 IIID Läänemeri Püügivahend: FPO/GNS Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe de fruit de la passion" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
MUUD KALATOOTED
Marineeritud heeringafilee tükid “Viking Matjes CLASSIC” 500g
Kilo hind 13.80.- "Clupea harengus harengus" Püügipiirkond: Atlandi ookeani kirdeosa (FAO 27), Norra meri, Kattegat Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe d'oignon rouge" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
Block "teade" not found
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.