Koostisosad: Tursamaks 98%, sool
Parim enne: vaata purgilt
Koostisosad: Tursamaks 98%, sool
Parim enne: vaata purgilt
Arvustuse lisamiseks logi sisse.
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 59.75- "Clupea harengus" Rootsi Jahutatud tooteid säiltidada temp: +4 kuni 6°C |
Kilo hind 14.90.- "Salmo salar" Päritolu: Norra vesiviljelustoode Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 5°C |
MUUD KALATOOTED
Marineeritud heeringafilee tükid “Viking Matjes CLASSIC” 500g
Kilo hind 13.80.- "Clupea harengus harengus" Püügipiirkond: Atlandi ookeani kirdeosa (FAO 27), Norra meri, Kattegat Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 6.90.- "Salmo salar" Norra vesiviljelustoode Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 4°C |
KALAFILEED
Kilo hind 85.00.- "Anguilla anguilla" Päritolu: Rootsi vesiviljelustoode Külmutatud tooteid säilitada temp: -18°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 35.60.- "Anguilla anguilla" Päritolu: Eesti Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
MUUD KALATOOTED
Kilo hind 18.00.- "Sander Lucioperca" Päritolu: FAO 27 III D Läänemeri, Eesti siseveekogud Püügivahend: GNS/FPO 0% glasuur Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
SUPIKOGUD
Kilo hind 2.90.- “Gadus morhua” Päritolu: FAO 21 Püügivahend: OTB Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 4°C |
Block "teade" not found
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.