Ideaalne puljongiks mida kasuta supi valmistamiseks. Lõhe supikogust saab teha ka kraapliha, millest on võimalik teha siis soolalõhe, kotlette, kasutada pastade ja suppide sees. Lase fantaasial lennata.
Ole esimene, kes hindab toodet “Lõhe supikogu kg – jahutatud” Tühista vastus
Arvustuse lisamiseks logi sisse.
Seotud tooted
MUUD KALATOOTED
€18.00
Kilo hind 18.00.- "Sander Lucioperca" Päritolu: FAO 27 III D Läänemeri, Eesti siseveekogud Püügivahend: GNS/FPO 0% glasuur Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
Hinnanguga 5.00 / 5
€3.73
Kilo hind 14.90.- "Salmo salar" Päritolu: Norra vesiviljelustoode. Suitsetatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 5°C |
MUUD KALATOOTED
€8.90
Kilo hind 35.60.- "Anguilla anguilla" Päritolu: Eesti Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
MUUD KALATOOTED
€13.90
Kilo hind 32.30- "Anguilla anguilla" Päritolu: Eesti Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 2°C kuni 6°C |
MUUD KALATOOTED
Hinnanguga 5.00 / 5
€29.90
Kilo hind 74.75.- "Clupea harengus" Rootsi Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: +4 kuni 6°C |
MUUD KALATOOTED
€2.50
Kilo hind 7.60.- "Sprattus sprattus balticus" Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0°c kuni 4°c |
MUUD KALATOOTED
€6.90
Kilo hind 13.80.- "Clupea harengus harengus" Püügipiirkond: Atlandi ookeani kirdeosa (FAO 27), Norra meri, Kattegat Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 6°C |
MUUD KALATOOTED
Marineeritud heeringafilee tükid “Viking Matjes CLASSIC” 500g
€6.90
Kilo hind 13.80.- "Clupea harengus harengus" Püügipiirkond: Atlandi ookeani kirdeosa (FAO 27), Norra meri, Kattegat Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0°C kuni 7°C |
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.