Elusate ausrite säilitamistingimused:
– nõgus karbihõlm allpool, soovitavalt jääs
– pealt kaetud niiske lapiga
– kaitstud mehhaaniliste vigastuste eest
– auster ei tohi olla suletud õhukindlasse pakendisse.
Elusate ausrite säilitamistingimused:
– nõgus karbihõlm allpool, soovitavalt jääs
– pealt kaetud niiske lapiga
– kaitstud mehhaaniliste vigastuste eest
– auster ei tohi olla suletud õhukindlasse pakendisse.
Arvustuse lisamiseks logi sisse.
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe d'oignon rouge" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0…7°C |
UUED TOOTED
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre de vin blanc a l'ancienne" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0…7°C |
Tüki hind 1,30.- "Crassostrea gigas" Prantsusmaa akvakultuur Elusate ausrite säilitamistingimused: – temperatuuril +1…+8 |
Liitri hind 30.00.- "Vinaigre a la pulpe de cassis" Prantsusmaa Marineeritud tooteid säilitada temperatuuril: 0…7°C |
AUSTRID
"Crassostrea gigas" Prantsusmaa akvakultuur Elusaid austreid säilitada temperatuuril 1…8°C |
"Crassostrea gigas" Ettetellimine kuni 7 tööpäeva Iiri akvakultuur Elusaid austreid säilitada temperatuuril 1…8°C |
UUED TOOTED
Kilo hind 17.20- "Sardina pilcardus" Fao 37 Vahemeri ja Must meri, Kreeka Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0…2°C |
Kilo hind 13.00.- Külmutatud tooteid säilitada temperatuuril: -18°C |
Block "teade" not found
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.